Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 15-13-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Helsingin kaupunginmuseo , Aleksanterinkatu 16 00180 Helsinki Kaupunginmuseo, Helsingin kaupunginmuseo Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Haemme Helsingin kaupunginmuseoon propagandamaisteria vastaamaan museon markkinoinnista ja viestinnästä.Propagandamaisteri vastaa kaupunginmuseon markkinointiviestinnän strategisesta suunnittelusta ja johtaa museon rautaista markkinointiviestintätiimiä. Hänen vastuullaan on myös museon hauska ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki viestintä Helsinki määräaikainen Helsinki markkinointi viestintä määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Propagandamaisteri (markkinointi- ja viestintäsuunnittelija), äitiyslomasijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunginmuseo / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 301 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus