Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Työavain 29-33-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Investointitoimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki Rakennusvirasto, Katu- ja puisto-osasto Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua työ rakentamisen näköalapaikalla? Etsimme nyt joukkoomme

PROJEKTINJOHTAJAA

Tehtävänä on siltojen ja taitorakenteiden suunnitteluttaminen; kaupungin rakentamiseen ja laajoihin aluerakentamishankkeisiin liittyvien konsulttitöiden ohjaus sekä rakentamisen asiantuntijaohjaus.

Vakituinen tehtävä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja kannustavaan palkitsemiseen. Nykyaikaisen työympäristön lisäksi meillä on hyvät henkilökuntaedut.

Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto ja jonkin verran kokemusta silta-/rakennesuunnittelusta. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Tietomallintamisosaaminen katsotaan eduksi.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus Työaika: 36,25
Työnantaja: Investointitoimisto / co Helsingin kaupunki Sijainti: Investointitoimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53800&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Projektinjohtaja Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Investointitoimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektinjohtaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Investointitoimisto / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Investointitoimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa