Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 29-33-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Investointitoimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki Rakennusvirasto, Katu- ja puisto-osasto Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Kiinnostaako sinua työ rakentamisen näköalapaikalla? Etsimme nyt joukkoomme PROJEKTINJOHTAJAATehtävänä on siltojen ja taitorakenteiden suunnitteluttaminen; kaupungin rakentamiseen ja laajoihin aluerakentamishankkeisiin liittyvien konsulttitöiden ohjaus sekä rakentamisen asiantuntijaohjaus.Vakituinen tehtävä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johtajapositiot Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektinjohtaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Investointitoimisto / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 309 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus