Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-895-16Vakinainen työsuhde alkaen 01.01.2017Hakuaika päättyy 09.12.2016 kello 16:00Henkilöstöyksikkö , Siltasaarenkatu 13 00530 HelsinkiVarhaiskasvatusvirasto, VarhaiskasvatusalueetPäivähoitoTehtävän kuvaus: Haemme omassa kodissaan työskenteleviä perhepäivähoitajia Helsingin kaupungin päivähoitoon.Tehtävänä on varhaiskasvatuksen suunnittelu ja toteuttaminen sovitulle lapsiryhmälle. Perhepäivähoitaja toimii yhteistyössä alueen muiden perhepäivähoitajien kanssa.Perhepäivähoitajan hoitoryhmässä voi hoitajan omat lapset mukaan luettuna olla enintään neljä alle kouluikäistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hakaniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhepäivähoitaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöyksikkö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 197 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus