Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1092-16 Määräaikainen virkasuhde alkaen 01.12.2016 (päättyy 31.03.2018) Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Munkkiniemen palvelutalo , Laajalahdentie 30 00330 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Johtamistyö Tehtävän kuvaus: Sosiaali- ja terveysvirastossa on käynnissä palvelujen uudistamistyö. Haemme Munkkiniemen palvelutaloon johtajaa, joka tulee olemaan vahvasti mukana uutta toimintaa kehittämässä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kuusisaari() johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Munkkiniemi() johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Munkkivuori() johtajapositiot Kuusisaari() johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Munkkiniemi() johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Munkkivuori() sosiaalityö Kuusisaari() sosiaalityö Helsinki sosiaalityö Helsinki sosiaalityö Munkkiniemi() sosiaalityö Helsinki sosiaalityö Helsinki sosiaalityö Helsinki sosiaalityö Munkkivuori() määräaikainen Kuusisaari() määräaikainen Helsinki määräaikainen Helsinki määräaikainen Munkkiniemi() määräaikainen Helsinki määräaikainen Helsinki määräaikainen Helsinki määräaikainen Munkkivuori() johto- ja päällikkötason hallintotehtävät johtajapositiot sosiaalityö määräaikainen Kuusisaari() Helsinki Helsinki Munkkiniemi() Helsinki Helsinki Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelutalon johtaja, Munkkiniemen palvelutalo, määräaikainen virka, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Munkkiniemen palvelutalo / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 172 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa