Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 27-12-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 09:00 Onnettomuuksien ehkäisy , Agricolankatu 15 00530 Helsinki Pelastuslaitos, Pelastustoimen osasto Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin pelastuslaitoksella on haettavana yksi (1) palotarkastajan vakituinen virka.Virka sijoittuu pelastustoimen osastolle yhteen kolmesta pelastustoimen alueyksiköstä. Pelastusalan päällystötutkinnon suorittaneella on lisäksi velvollisuus osallistua pelastustoiminnan operatiiviseen päivystykseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palo- ja pelastusala Hakaniemi() palo- ja pelastusala Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hakaniemi() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki palo- ja pelastusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palotarkastaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Onnettomuuksien ehkäisy / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 312 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus