Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 27-12-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 09:00 Onnettomuuksien ehkäisy , Agricolankatu 15 00530 Helsinki Pelastuslaitos, Pelastustoimen osasto Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin pelastuslaitoksella on haettavana yksi (1) palotarkastajan vakituinen virka.Virka sijoittuu pelastustoimen osastolle yhteen kolmesta pelastustoimen alueyksiköstä. Pelastusalan päällystötutkinnon suorittaneella on lisäksi velvollisuus osallistua pelastustoiminnan operatiiviseen päivystykseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja palo- ja pelastusala Hakaniemi() palo- ja pelastusala Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hakaniemi() työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki palo- ja pelastusala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hakaniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palotarkastaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Onnettomuuksien ehkäisy / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa