Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-884-16 Määräaikainen/Osa-aikatyö työsuhde alkaen 01.11.2016 Hakuaika päättyy 26.10.2016 kello 15:00 Päiväkoti Myllynratas , Tuulimyllyntie 5 a 00920 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Siivousala Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme ammattitaitoista päiväkotiapulaista. Tehtäviin kuuluu päiväkodin siivous ja puhtaanapitotehtävät sekä tekstiilien pesu ja huolto. Työaika on klo 12-16. Päiväkodissa työskentelee myös toinen päiväkotiapulainen.Työ alkaa 1.11.2016 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Helsinki määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkotiapulainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Myllynratas / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 309 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus