Duunitori suosittelee
CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

CEO for One Month — Unelmien Kesätyö

Adecco

Helsinki

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-852-16 Vakinainen virkasuhde alkaen 01.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Varhaiskasvatusvirasto , Siltasaarenkatu 13 00530 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Johtamistyö Tehtävän kuvaus: Päiväkodinjohtajan tehtävänä on johtaa päivähoitoyksikköä.Tule johtamaan Ilomäki-Sarvastoa hyvien kulkuyhteyksien päähän Laajasaloon. Päivähoitoyksikkö Ilomäki-Sarvasto tarjoaa varhaiskasvatusta kaakkoisella varhaiskasvatusalueella. Päiväkoti Ilomäessä on integroitu erityisryhmä. Etsimme päiväkodinjohtajaa, joka on innostunut johtamaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Hakaniemi() johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hakaniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki johtajapositiot Hakaniemi() johtajapositiot Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkodinjohtaja, Laajasaloon, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Varhaiskasvatusvirasto, Työavain 46-852-16 / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 192 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus