Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 25-1175-16 Määräaikainen virkasuhde alkaen 24.10.2016 (päättyy 31.12.2016) Hakuaika päättyy 20.10.2016 kello 16:00 Laajasalon peruskoulu , Holmanmoisionpolku 1 00840 Helsinki Opetusvirasto Opetusala Tehtävän kuvaus: Yleisaineiden resurssiopettajan tehtävä 1-6. luokissa, pääasiassa pienemmille oppilaille. Samanaikais- ja pienryhmäopetusta ja joustavia opetusjärjestelyjä tiiviissä yhteistyössä luokan- ja aineopettajien kanssa. Tehtävä jatkuu mahdollisesti kevätlukukaudella. Kelpoisuusehto: Kelpoisuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Helsinki määräaikainen Helsinki opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päätoiminen tuntiopettaja, resurssiopettaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Laajasalon peruskoulu / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus