Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 44-32-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 01.11.2016 (päättyy 31.05.2017) Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Taloushallintopalvelu , Sörnäisten rantatie 27 A 00500 Helsinki Taloushallintopalvelu liikelaitos, Keskitetyt palvelut-osasto Hallinto- ja toimistoala Tehtävän kuvaus: Talpa on vuoden 2016 alusta laajentanut Helsingin kaupungin osakeyhtiöille suunnattujen talous- ja palkkahallinnon palveluiden tarjontaa. Osakeyhtiöasiakkaiden palvelu on Talpassa keskitetty ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki taloushallinto Helsinki määräaikainen Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pääkirjanpitäjä/projektisuunnittelija, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Taloushallintopalvelu / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 193 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa