Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kokki

Sokotel Oy

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Daycare Manager (Teacher), Garden City Playschool

Pilke Päiväkodit Oy

02110 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1102-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Auroran sairaala, Psykiatrinen sairaalahoito , Nordenskiöldinkatu 20 00250 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Lääkärit Tehtävän kuvaus: Auroran sairaala muodostaa Helsingin kaupungin psykiatrisen sairaalahoidon keskuksen ja se on osa Helsingin sosiaali- ja terveysviraston terveys- ja päihdepalveluja. Sairaalatoiminta jakautuu mielialahäiriö- ja akuuttilinjaan sekä psykoosilinjaan. Mielialahäiriö- ja akuuttilinjaan kuuluu akuuttiosastoja, mielialahäiriöosastoja, akuuttipäiväosasto ja liikkuvaa avohoitoa. Psykoosilinjaan kuuluu akuutti- ja kuntoutusosastoja sekä tehostettua liikkuvaa avohoitoa.

Työskentely tapahtuu mielialahäiriö- ja akuuttilinjan osastoilla. Työn sisältöä ja painotusta voidaan muokata toiveiden mukaan.

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet tutkimus ja kehittämistyöhön ja täydennyskoulutukseen sekä kaupungin monipuoliset henkilöstöetuudet kuten työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Virka täytetään 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveysvirasto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus: osastonlääkäri, 45-1102-16. Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto: Suomessa laillistettu lääkäri ja erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus Työaika: 38,15 h/ vko
Työnantaja: Auroran sairaala / co Helsingin kaupunki Sijainti: Auroran sairaala, Psykiatrinen sairaalahoito , Nordenskiöldinkatu 20 00250 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53869&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Osastonl%E4%E4k%E4ri Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Auroran sairaala, Psykiatrinen sairaalahoito , Nordenskiöldinkatu 20 00250 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonlääkäri, Auroran sairaala, vakinainen virka, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Auroran sairaala / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Auroran sairaala, Psykiatrinen sairaalahoito , Nordenskiöldinkatu 20 00250 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa