Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 25-1188-16 Määräaikainen virkasuhde alkaen 30.11.2016 (päättyy 11.10.2017) Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Stadin ammattiopisto , Prinsessantie 2 00820 Helsinki Opetusvirasto, Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Opetusala Tehtävän kuvaus: Opinto-ohjaajan tehtävät Stadin ammattiopistossa. Työ on monipuolista opiskelijoiden ohjausta opintojen eri vaiheissa. Ohjausta toteutetaan yksilö-, pienryhmä- ja ryhmäohjauksena. Työhön kuuluu myös markkinointi ja opiskelijarekrytointi. Opinto-ohjaajat tekevät moniammatillista yhteistyötä ja osallistuvat mm. hyvinvointityöryhmän toimintaan.
Kelpoisuusehto: Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus, osio C, 7 §.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: tuoretta kokemusta opinto-ohjaajan työstä ammatillisessa toisen asteen koulutuksessa sekä ajankohtaista näkemystä opinto-ohjauksesta ja sen kehittämisestä. Lisäksi edellytämme hakujärjestelmien tuntemista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja, hyviä ohjaus- ja vuorovaikutustaitoja sekä kiinnostusta uusien ohjausmenetelmien ja opinto-ohjauksen kehittämiseen.
Luemme eduksi: nivelvaiheen opinto-ohjauksen osaamisen ja hyvän englannin kielen taidon.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus Työaika: 36,25h/vko
Työnantaja: Stadin ammattiopisto / co Helsingin kaupunki Sijainti: Stadin ammattiopisto , Prinsessantie 2 00820 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53954&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Opinto%2Dohjaaja Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Stadin ammattiopisto , Prinsessantie 2 00820 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opinto-ohjaaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Stadin ammattiopisto / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Stadin ammattiopisto , Prinsessantie 2 00820 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 141 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa