Duunitori suosittelee
Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1107-16 Vakinainen työsuhde alkaen 17.11.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Oulunkylän perhekuntoutuskeskus, Oulunkylän vastaanotto , Harjantekijäntie 2 00640 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Oulunkylän lasten vastaanotto on lyhytaikaista lastensuojelun ympärivuorokautista palvelua tarjoava lasten kriisityön ja vastaanoton yksikkö helsinkiläisille lapsille. Oulunkylän perhekuntoutuskeskuksessa toimii kolme vastaanotto-osastoa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki sosiaalityö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja/hoitaja, Oulunkylän perhekuntoutuskeskus, vakinainen työsuhde, 2 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oulunkylän perhekuntoutuskeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 316 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus