Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1107-16 Vakinainen työsuhde alkaen 17.11.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Oulunkylän perhekuntoutuskeskus, Oulunkylän vastaanotto , Harjantekijäntie 2 00640 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Oulunkylän lasten vastaanotto on lyhytaikaista lastensuojelun ympärivuorokautista palvelua tarjoava lasten kriisityön ja vastaanoton yksikkö helsinkiläisille lapsille.
Oulunkylän perhekuntoutuskeskuksessa toimii kolme vastaanotto-osastoa, perhekuntoutusosasto ja kotiin tehtävän tehostetun perhetyön tiimit.

Haemme lasten kriisityöhön ja vastaanottoon Punapirttiin vakinaiseen toimeen hoitajaa ja ohjaajaa. Työn sisältö on sama molemmissa tehtävissä ja vaatii sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon, esim. sosionomi tai sairaanhoitaja.

Tule mukaan tekemään monipuolista ja kiinnostavaa lastensuojelun työtä moniammatilliseen tiimiin. Punapirtissä työskentelee yhteensä vastaavan ohjaajan lisäksi kahdeksan ohjaajaa/hoitajaa. Pirtissä on seitsemän asiakaspaikkaa.

Ohjaaja/hoitaja vastaa yhdessä työryhmän ja moniammatillisen tiimin kanssa kriisitilanteessa ja sijaishuollon tarpeessa olevien lasten turvallisesta vastaanotosta, perushoidosta ja huolenpidosta. Hän osallistuu arvion tekemiseen lapsen ja perheen tilanteesta, sekä tuen ja avun tarpeesta. Käytössämme on lastensuojelun arvioinnin kriteeristö. Työtehtäviin kuuluu myös vanhemmuuden vahvistaminen, lapsen koulunkäynnin turvaaminen ja harrastetoimintaan tukeminen. Työhön sisältyy myös kodinhoidollisia tehtäviä.

Jätä hakemus www.helsinkirekry.fi kautta.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomi (AMK), sairaanhoitaja (AMK) tai tehtävään soveltuva vastaava opistoasteinen tutkinto (lait 817/2015, 559/1994).
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva lausunto.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme:

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelun vastaanottotyöstä sekä perhetyön osaamisen. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2290,29e/ kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38h15min/ vko (jaksotyö, kolmivuorotyö)
Työnantaja: Oulunkylän perhekuntoutuskeskus / co Helsingin kaupunki Sijainti: Oulunkylän perhekuntoutuskeskus, Oulunkylän vastaanotto , Harjantekijäntie 2 00640 Helsinki Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulunkylän perhekuntoutuskeskus, Oulunkylän vastaanotto , Harjantekijäntie 2 00640 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja/hoitaja, Oulunkylän perhekuntoutuskeskus, vakinainen työsuhde, 2 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Oulunkylän perhekuntoutuskeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Oulunkylän perhekuntoutuskeskus, Oulunkylän vastaanotto , Harjantekijäntie 2 00640 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa