Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1121-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 27.10.2016 kello 16:00 Malmin lastenkoti , Kotikaivontie 2 00700 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen 5.12.2016 alkaen. Avoinna oleva ohjaajan paikka on Kotikaivontien pienyksikössä. Työ on jaksotyötä, joka muodostuu aamu-, ilta- ja yövuoroista. Sovellamme ergonomista, työssä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjaaja, Malmin lastenkoti, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Malmin lastenkoti / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa