Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 24-124-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 07.11.2016 (päättyy 31.12.2017) Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 15:00 Haagan nuorisotalo , Teuvo Pakkalan tie 5 C 00400 Helsinki Nuorisoasiainkeskus, Läntinen nuorisotyön osasto Nuorisotyö Tehtävän kuvaus: Nuoriso-ohjaajan tehtävänä on nuorten ja lasten ohjaus alueperustaisessa nuorisotyössä.
Työ sisältää toiminnan kehittämistä ja järjestämistä nuorisotalossa sekä muissa alueellisissa toimintaympäristöissä. Työ sisältää myös nuorten osallisuus- ja vaikuttamistoiminnan ohjausta, kansalaistoiminnan kehittämistä sekä ehkäisevän päihdetyön toiminnan kehittämistä ja ohjausta.
Työ on pääsääntöisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Haagan nuorisotyöyksikön vastuulla ovat Haagan ja Pitäjänmäen nuorisotalot, nuorisokahvila Clubi , Pitäjänmäen moottorihalli, Konalan kerhohuoneisto ja joustavan perusopetuksen toiminta Haagan peruskoulussa. Nuorisotyötä tehdään nuorisotaloissa, asuinalueilla yhteistyössä koulujen, järjestöjen ja asukkaiden kanssa.
Nuoriso-ohjaaja työskentelee pääosin Haagan alueella.

Toivomme saavamme hakemukset ensisijaisesti sähköisen järjestelmän kautta.
Kelpoisuusehto: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan perustutkinto.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Luemme eduksi: Kokemuksen nuorten - ja lasten kanssa työskentelystä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 154,38 Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38 t 15 min
Työnantaja: Haagan nuorisotalo / co Helsingin kaupunki Sijainti: Haagan nuorisotalo , Teuvo Pakkalan tie 5 C 00400 Helsinki Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Haagan nuorisotalo , Teuvo Pakkalan tie 5 C 00400 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Haagan nuorisotalo / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Haagan nuorisotalo , Teuvo Pakkalan tie 5 C 00400 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 138 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa