Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 24-123-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 07.11.2016 (päättyy 28.02.2018) Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 15:00 Ohjaamo Helsinki , Fredrikinkatu 48 00100 Helsinki Nuorisoasiainkeskus, Läntinen nuorisotyön osasto Nuorisotyö Tehtävän kuvaus: Ohjaamo Helsinki on monialainen palvelupiste, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden saada eväitä elämän eri tilanteisiin yhden oven kautta. Ohjaamon päätavoitteena on tukea nuorta koulutukseen ja työelämään ohjautumisessa, mutta nuori saa ohjaamossa neuvontaa, tukea ja ohjausta laajasti eri elämänalueille. Toiminta luo selkeyttä nuorille suunnattuihin palveluihin ja kehittää nuorille tarjottavia palveluja. Ohjaamoa toteuttavat Helsingin kaupungin kaupunginkanslia, opetusvirasto, sosiaali- ja terveysvirasto sekä nuorisoasiainkeskus yhdessä Uudenmaan TE-toimiston ja laajan kumppaniverkoston kanssa.

Ohjaamossa työskentelee kolme nuorisoasiainkeskuksen nuoriso-ohjaajaa ja mediasuunnittelija ja he kuuluvat Eteläiseen nuorisotyöyksikkköön.

Hanke toteutetaan pääosin Euroopan sosiaalirahaston rahoituksella vuosina 2015-2018.

Hankkeen työntekijät kehittävät nuorten palveluita yhteistyössä laajan verkoston kanssa. Kehittämistä tehdään yhdessä nuorten kanssa ja nuorten työhön, koulutukseen tai palveluihin pääsyä edistäen. Tavoitteena on palveluiden pysyvä paraneminen ja uudenlaisen, monialaisen työotteen integroiminen osaksi pysyviä palveluita. Työntekijä vastaa oman alansa asiantuntemuksen tuomisesta Ohjaamon kehittämis- ja asiakastyöhön. Asiakastyössä korostuvat neuvonta, ohjaus, jalkautuva työ, nuoren kohtaaminen ja osallistaminen ja vastuu nuoren kokonaispalvelusta osana moniammatillista työyhteisöä.
Kelpoisuusehto: soveltuvat AMK -tutkinto
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: Kokemusta nuorten ohjauksesta yksilö ja ryhmätasolla. Luemme eduksi: Kokemuksen neuvonta ja ohjaustyöstä sekä osaamisen ja kokemuksen maahanmuuttajien ja erityistä tukea tarvitsevien nuorten kanssa työskentelystä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 344,08 Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38t 15 min
Työnantaja: Ohjaamo Helsinki / co Helsingin kaupunki Sijainti: Ohjaamo Helsinki , Fredrikinkatu 48 00100 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53931&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Nuoriso%2Dohjaaja Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ohjaamo Helsinki , Fredrikinkatu 48 00100 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Ohjaamo Helsinki / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ohjaamo Helsinki , Fredrikinkatu 48 00100 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa