Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 24-120-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 01.11.2016 (päättyy 31.12.2017) Hakuaika päättyy 20.10.2016 kello 15:00 Kontulan toimintakeskus Luuppi , Ostostie 4 00940 Helsinki Nuorisoasiainkeskus, Itäinen nuorisotyön osasto Nuorisotyö Tehtävän kuvaus: Haemme Kontulan nuorisotyöyksikköön oma-aloitteista ja maahanmuuttajatyötä tuntevaa nuoriso-ohjaajaa. Sinua kiinnosta tehdä nuorten kanssa työtä eri toimintaympäristöissä. Uskot osallisuuteen ja haluat edistää sitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Kontulan toimintakeskus Luuppi / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 141 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa