Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 24-120-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 01.11.2016 (päättyy 31.12.2017) Hakuaika päättyy 20.10.2016 kello 15:00 Kontulan toimintakeskus Luuppi , Ostostie 4 00940 Helsinki Nuorisoasiainkeskus, Itäinen nuorisotyön osasto Nuorisotyö Tehtävän kuvaus: Haemme Kontulan nuorisotyöyksikköön oma-aloitteista ja maahanmuuttajatyötä tuntevaa nuoriso-ohjaajaa. Sinua kiinnosta tehdä nuorten kanssa työtä eri toimintaympäristöissä. Uskot osallisuuteen ja haluat edistää sitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nuoriso-ohjaaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Kontulan toimintakeskus Luuppi / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 317 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus