Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 15-15-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut , Aleksanterinkatu 16 00170 Hki Kaupunginmuseo Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupunginmuseo tallentaa ja vaalii Helsingin kaupungin alueen ja helsinkiläisten henkistä ja aineellista perintöä sekä rakennettua kulttuuriympäristöä. Suomen suurimpiin kulttuurihistoriallisiin museoihin lukeutuvan kaupunginmuseon viisi museota eri puolilla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki matkailualan asiakaspalvelu Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki matkailualan asiakaspalvelu Helsinki määräaikainen ravintola-alan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu maa-, metsä- ja kalatalouden työt ravintola-alan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Museoemäntä /museoisäntä, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus