Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 15-14-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut , Aleksanterinkatu 16 00170 Hki Kaupunginmuseo, Helsingin kaupunginmuseo Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupunginmuseo tallentaa ja vaalii Helsingin kaupungin alueen ja helsinkiläisten henkistä ja aineellista perintöä sekä rakennettua kulttuuriympäristöä. Suomen suurimpiin kulttuurihistoriallisiin museoihin lukeutuvan kaupunginmuseon viisi museota eri puolilla kaupunkia tarjoavat monipuolisia näkökulmia Helsingin historiaan.

Kaupunginmuseon Museopalvelut -palvelualue vastaa museon toimipisteiden asiakaspalvelusta ja myynnistä, oppimis- ja hyvinvointipalveluista sekä museon monipuolisesta ohjelmatuotannosta.

Museoemännän tehtävänä on ensi sijassa myyntityö Helsingin kaupunginmuseon museokaupassa ja muissa myyntitapahtumissa. Tehtävä pitää sisällään ennen asiakkaan kohtaamista museokaupan kunnosta, siisteydestä ja tuotevalikoiman riittävyydestä huolehtimisen ja museokaupan avaamiseen liittyvät tehtävät. Museon ollessa avoinna tehtäviin kuuluvat aktiivinen tuote- ja palvelumyynti sekä muu asiakkaiden kohtaaminen, neuvonta ja auttaminen. Työhön liittyy myös viikonloppu- ja iltatyötä. Toimenkuvaan saattaa satunnaisesti kuulua myös muita asiakaspalvelutehtäviä, kuten ryhmäopastuksia.

Lisäksi edellytämme: Monipuolista kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta ja vastuuntuntoa sekä erityisesti kykyä toimia joustavasti ryhmän jäsenenä. Molempien kotimaisten kielten lisäksi tehtävään valittavalla tulee olla hyvä englannin kielen suullinen taito. Luemme eduksi: Luemme eduksi muun kielitaidon.

Toivomme hakijoiden jättävän hakemuksensa ensisijaisesti Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään, www.helsinkirekry.fi. Työavain 15-14-16 ohjaa suoraan ilmoitukseen. Paperihakemuksen voi lähettää osoitteella: Helsingin kaupunginmuseo/Yleisöpalvelut, PL 4300, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI.
Hakuasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 1 955,14 €/kk
Työnantaja: Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut / co Helsingin kaupunki Sijainti: Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut , Aleksanterinkatu 16 00170 Hki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53909&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Museoem%E4nt%E4+%2F+museois%E4nt%E4 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut , Aleksanterinkatu 16 00170 Hki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Museoemäntä / museoisäntä, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut , Aleksanterinkatu 16 00170 Hki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 138 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa