Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 15-14-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut , Aleksanterinkatu 16 00170 Hki Kaupunginmuseo, Helsingin kaupunginmuseo Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupunginmuseo tallentaa ja vaalii Helsingin kaupungin alueen ja helsinkiläisten henkistä ja aineellista perintöä sekä rakennettua kulttuuriympäristöä. Suomen suurimpiin kulttuurihistoriallisiin museoihin lukeutuvan kaupunginmuseon viisi museota ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki matkailualan asiakaspalvelu Helsinki määräaikainen Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt ravintola-alan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Museoemäntä / museoisäntä, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00101 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus