Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 15-14-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut , Aleksanterinkatu 16 00170 Hki Kaupunginmuseo, Helsingin kaupunginmuseo Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupunginmuseo tallentaa ja vaalii Helsingin kaupungin alueen ja helsinkiläisten henkistä ja aineellista perintöä sekä rakennettua kulttuuriympäristöä. Suomen suurimpiin kulttuurihistoriallisiin museoihin lukeutuvan kaupunginmuseon viisi museota ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki matkailualan asiakaspalvelu Helsinki määräaikainen Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt ravintola-alan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Museoemäntä / museoisäntä, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunginmuseo/Museopalvelut / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 300 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus