Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävän kuvaus Tuntiohjaajia sijaistustehtäviin Tehtäviin kuuluu erilaisten liikuntatuntien kuten lasten uimakoulujen ja temppujumppien ohjaaminen sekä voimistelutuntien, vesivoimistelun ja kuntosaliharjoittelun ohjaaminen senioreille, erityisryhmille ja aikuisille. Lisäksi tehtävään kuuluu myös koululaisten uimaopetustuntien ohjaaminen.Haemme tuntiohjaajia, jotka voivat tehdä tuntiohjausta 1-6 tuntia viikossa tai tarvittaessa sijaistaa sairastapauksissa. KelpoisuusehtoLiikunnanohjaajan/liikuntaneuvojan tutkinto 120 ov, liikunnanohjaaja AMK 140 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Munkkiniemi() liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala Munkkiniemi() liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnan tuntiohjaajia, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunki. Kyseessä on määräaikainen, työsuhde. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus