Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Varastotyöntekijöitä Vantaan Alueelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 17-16-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 20.10.2016 kello 16:00 Liikennejärjestelmätoimisto , Kansakoulukatu 1 00100 Helsinki Kaupunkisuunnitteluvirasto, Liikennesuunnitteluosasto Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Liikennejärjestelmätoimiston tehtäviin kuuluvat mm. liikenneturvallisuuden edistäminen ja onnettomuustiedon hallinta, joukkoliikennehankkeiden esi- ja yleissuunnittelu, kestävän liikkumisen edistäminen, liikennetutkimukset ja liikenteen kehityksen seuranta, liikenteen ympäristövaikutusten arviointi sekä liikenteen toimivuustarkastelut ja simuloinnit.Haemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikenne- ja logistiikkasuunnittelu Helsinki liikenne- ja logistiikkasuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneinsinööri, liikenneturvallisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Liikennejärjestelmätoimisto / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 311 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus