Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 17-16-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 20.10.2016 kello 16:00 Liikennejärjestelmätoimisto , Kansakoulukatu 1 00100 Helsinki Kaupunkisuunnitteluvirasto, Liikennesuunnitteluosasto Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Liikennejärjestelmätoimiston tehtäviin kuuluvat mm. liikenneturvallisuuden edistäminen ja onnettomuustiedon hallinta, joukkoliikennehankkeiden esi- ja yleissuunnittelu, kestävän liikkumisen edistäminen, liikennetutkimukset ja liikenteen kehityksen seuranta, liikenteen ympäristövaikutusten arviointi sekä liikenteen toimivuustarkastelut ja simuloinnit.Haemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikenne- ja logistiikkasuunnittelu Helsinki liikenne- ja logistiikkasuunnittelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikenneinsinööri, liikenneturvallisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Liikennejärjestelmätoimisto / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 201 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus