Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 25-1190-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Stadin ammattiopisto, tekniikka ja logistiikka Opetusvirasto, Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Opetusala Tehtävän kuvaus: Palvelussuhde alkaa joulukuussa 2016.

Haemme erityisopettajaa toteuttamaan ja kehittämään oppimisen tukea ja erityisopetusta.
Kelpoisuusehto: Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 erityisopetusta antavan opettajan kelpoisuutta koskevan 16 §:n ja kielitaitovaatimusta koskevan 17 §:n säännösten mukaan.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: sinulla on vahvaa näyttöä tuloksellisesta työstä ammatillisessa koulutuksessa ja erityisopetuksesta. Edellytämme myös kokemusta maahanmuuttajien kanssa työskentelystä.

Luemme eduksi: olet rohkea, ennakkoluuloton, yhteistyötaitoinen ja työotteesi on konsultatiivinen. Sinulla on pedagogista näkemystä, monipuoliset ja opiskelijalähtöiset ohjaustaidot, innostusta hyödyntää modernia teknologiaa opetuksessa, kehittää toimipisteen ja toimialan erityisopetusta. Eduksi luetaan myös kokemus yhteisten aineiden ja ammatillisten aineiden integroinnista sekä maahanmuuttajien S2-opetuksesta.

Virkasuhteen alussa on koeaika. Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentin rikosrekisteriote. Ennen nimityksen vahvistamista valitun on kaupungin työterveyshuollon antamalla tai hyväksymällä todistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkasuhteeseen. Hakijan tulee sähköisessä haussa ilmoittaa tutkintoon kuuluvat pää- ja sivuaineet sekä suoritetut opintoviikot tai opintopisteet, suoritettu opettajan koulutus, erityisopettajan koulutus ja työelämäkokemus tehtävää vastaavalla alalla.

Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Mahdolliset kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, opetusvirasto / Stadin ammattiopisto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Työavainnumero on mainittava kuoressa. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työnantaja: Stadin ammattiopisto / co Helsingin kaupunki Sijainti: Stadin ammattiopisto, tekniikka ja logistiikka Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53960&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Lehtori Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Stadin ammattiopisto, tekniikka ja logistiikka

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehtori, laaja-alainen tai ammatillinen erityisopettaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Stadin ammattiopisto / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Stadin ammattiopisto, tekniikka ja logistiikka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 138 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa