Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-867-16 Määräaikainen/Osa-aikatyö työsuhde alkaen 01.11.2016 Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Ahti, päivähoitoyksikkö Ahti-Hiekkalinna-Vellamo , Leikosaarentie 24 00980 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Etsitään lastentarhanopettajaa osa-aikaeläkkeen puolittajaksi 40 % työskentelemään maanantaisin ja perjantaisin päiväkoti Ahdin 3-5-vuotiaiden lasten Laivureiden ryhmässä. Ahdissa on kolme ryhmää ja Laivureiden ryhmässä työskentelee kaksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki määräaikainen Helsinki osa-aikatyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, osa-aikaeläkkeen puolittaja 40%, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Ahti / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa