Duunitori suosittelee
Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-877-16 Vakinainen työsuhde alkaen 01.12.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Mellunkylän varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme vakinaisiin tehtäviin lastentarhanopettajia Mellunkylän varhaiskasvatusalueelle. Tehtävät ovat avoinna alla luetelluissa päiväkodeissa.PÄIVÄKOTI HAIKARA, Päivähoitoyksikkö Haikara-Ruuti, Kurkimäentie 17, 00940 HelsinkiEtsimme päiväkotiimme innostunutta ja työhönsä motivoitunutta lastentarhanopettajaa. Toimimme paljon pienryhmissä ja haluamme kehittäätyötämme koko ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, Mellunkylän varhaiskasvatusalue, 4 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Mellunkylän varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa