Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Työavain 46-877-16 Vakinainen työsuhde alkaen 01.12.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Mellunkylän varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme vakinaisiin tehtäviin lastentarhanopettajia Mellunkylän varhaiskasvatusalueelle. Tehtävät ovat avoinna alla luetelluissa päiväkodeissa.

PÄIVÄKOTI HAIKARA, Päivähoitoyksikkö Haikara-Ruuti, Kurkimäentie 17, 00940 Helsinki
Etsimme päiväkotiimme innostunutta ja työhönsä motivoitunutta
lastentarhanopettajaa. Toimimme paljon pienryhmissä ja haluamme kehittää
työtämme koko ajan. Toivomme sinulla olevan hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimitaidot.
Lastentarhanopettajana vastaat toiminnan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä
tiimissä ja koko päiväkodin henkilökunnan kanssa.
Työ alkaa 9.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja, päiväkodinjohtaja
Terttu Jäntti-Reini, p .09 310 61222, terttu.jantti-reini@hel.fi

PÄIVÄKOTI KONTULA, Päivähoitoyksikkö Kontula-Kurki, Naapurintie 14, 00940 Helsinki
Haemme työstään innostunutta pedagogia. Toivomme, että olet erityisen kiinnostunut kehittämään pienryhmätoimintaa ja suomi toisena kielenä opetusta. Työ on tiimityötä, jossa lastentarhanopettajana vastaat toiminnan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä.
Lisätietoja, päiväkodinjohtaja Tiina-Kaisa Suhonen, p. 09 310 62900, tiina-kaisa.suhonen@hel.fi

PÄIVÄKOTI SAKARA, Päivähoitoyksikkö Nalli-Sakara, Kontulankaari 5 E, 00940 Helsinki
Päiväkoti Sakaraan on perustettu aamu-ja iltapäiväosapäiväryhmät syksyllä 2016. Ryhmissä työskentelee yksi lastentarhanopettaja ja yksi lastenhoitaja. Päiväkoti Sakarassa on yhteensä n. 100 lasta. Yhteistyö ryhmien kesken, liikkuminen ja ulkoilu, kulttuurien ja kielten kirjo on keskeistä toiminnassamme. Avoinna oleva lastentarhanopettajan tehtävä on juuri tuossa kahden osapäiväryhmän tiimissä. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. S2-osaaminen on toivottavaa. Osapäivätoimintaa pääsee itse suunnittelemaan ja kehittelemään edelleen. Lisätietoja, päiväkodinjohtaja Leena Lallukka, p. 09 310 62910, leena.lallukka@hel.fi
Työ alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan.

PÄIVÄKOTI FALLPAKKA, Päivähoitoyksikkö Fallpakka-Laakavuori, Fallpakankuja 9, 00970 Helsinki
Haemme lastentarhanopettajaa uuteen, 1.9.16 avattuun päiväkoti Fallpakkaan.
1-3 -vuotiaiden lasten ryhmässä on nyt yksi lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa, mutta lasten lisääntyessä toiminta jaettaisiin kahteen kahden kasvattajan ryhmään. Fallpakka tarjoaa loistavat mahdollisuudet sisä- ja ulkoliikuntaan sekä leikin monipuoliseen kehittämiseen. Lisätietoja päiväkodinjohtaja Mirja Rissanen, p. 09 310 73124, mirja.rissanen@hel.fi
Työ alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 363,61 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38 h 15 min/viikko
Työnantaja: Mellunkylän varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki Sijainti: Mellunkylän varhaiskasvatusalue Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mellunkylän varhaiskasvatusalue

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, Mellunkylän varhaiskasvatusalue, 4 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Mellunkylän varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Mellunkylän varhaiskasvatusalue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 133 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa