Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-874-16 Vakinainen työsuhde alkaen 09.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Malmi-Pukinmäki varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme seitsemää vakinaista lastentarhanopettajaa Malmi-Pukinmäki varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Ilmoita hakemuksessasi päiväkoti, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. PÄIVÄKOTI TILHI, päivähoitoyksikkö Immola-Tilhi, Tilhipolku 6, 00730 Helsinki.Päiväkodinjohtaja Inka Railo p. 09 310 74012Päiväkoti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, Malmi-Pukinmäki varhaiskasvatusalue, 7 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Malmi-Pukinmäki varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 317 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus