Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-894-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 31.10.2016 (päättyy 31.05.2017) Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 12:00 Varhaiskasvatusvirasto , Siltasaarenkatu 13 00530 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Tule lastentarhanopettajan määräaikaiseen sijaisuuteen Helsingin varhaiskasvatukseen!Sijaisuuksia on eri puolilla kaupunkia. Sijaisuuksien kesto vaihtelee kahdesta kuukaudesta seitsemään kuukauteen. Etsimme lastentarhanopettajia, jotka ovat innostuneita toimimaan monipuolisessa kaupunkiympäristössä. Haluamme, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hakaniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Hakaniemi() varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Hakaniemi() opettajat, lehtorit, professorit Helsinki määräaikainen Hakaniemi() määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, määräaikaisia sijaisuuksia eri puolilla Helsinkiä, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Varhaiskasvatusvirasto, Työavain 46-894-16 / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 301 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus