Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-894-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 31.10.2016 (päättyy 31.05.2017) Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 12:00 Varhaiskasvatusvirasto , Siltasaarenkatu 13 00530 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Tule lastentarhanopettajan määräaikaiseen sijaisuuteen Helsingin varhaiskasvatukseen!Sijaisuuksia on eri puolilla kaupunkia. Sijaisuuksien kesto vaihtelee kahdesta kuukaudesta seitsemään kuukauteen. Etsimme lastentarhanopettajia, jotka ovat innostuneita toimimaan monipuolisessa kaupunkiympäristössä. Haluamme, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hakaniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Hakaniemi() varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Hakaniemi() opettajat, lehtorit, professorit Helsinki määräaikainen Hakaniemi() määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, määräaikaisia sijaisuuksia eri puolilla Helsinkiä, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Varhaiskasvatusvirasto, Työavain 46-894-16 / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus