Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Työavain 46-873-16 Vakinainen työsuhde alkaen 01.12.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Keskinen varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme kolmea vakinaista lastentarhanopettajaa Keskiselle varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Ilmoita hakemuksessasi päiväkoti, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

PÄIVÄKOTI TAPIO, päivähoitoyksikkö Pasila-Pikku-Duunari-Tapiola.
Tervetuloa töihin pieneen ja kodikkaaseen työyhteisöömme päiväkoti Tapioon 1.12.2016 alkaen.
Etsimme joukkoomme ammattitaitoista lastentarhanopettajaa 2 - 4-vuotiaiden lasten ryhmään. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja ja kokemusta pienryhmätoiminnasta. Painotamme lapsen yksilöllistä huomiointia ja toiminnan suunnittelua sen pohjalta.
Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Jenni Ryynänen p. 09 310 72968.

PÄIVÄKOTI VIOLA, päivähoitoyksikkö Arabia-Viola.
Jos elämäntilanteeseesi sopisi aluksi aloittaa osapäiväisellä työajalla, myöhemmin kokonaistyöajalla, tässä loistava tarjous sinulle! Vastuullasi olisi 2-5-vuotiaiden lasten osapäiväryhmän toiminta (toiminta-aika klo 8.30-13.30) parinasi lastenhoitaja.
Päiväkotimme toiminnan perusta on yhteisöllisyys, jota rakennamme yhdessä lasten kanssa. Lapsilla on mahdollisuus toimia omassa vertaisryhmässään, mutta myös eri-ikäisten kavereiden kanssa. Oppimisympäristömme sisätilat ovat kaikkien lasten käytössä, lähiympäristöämme hyödynnämme viikoittain ja mahdollisimman paljon. Osapäiväryhmämme toiminnassa korostuvat monikulttuurisuus, kielen oppiminen, leikki, taiteilu, tutkiminen, liikunta. Yhdessä vanhempien kanssa olemme sopineet lasten kanssa tällä kaudella käsiteltäviksi hyveiksi nämä: ennakkoluulottomuus, kannustavuus, reiluus ja ystävällisyys.
Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Riitta Turunen p. 09 310 43545.

PÄIVÄKOTI HERTTA, päivähoitoyksikkö Hertta-Susanna.
Toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme, sinä joka olet innostunut työstäsi, tartut tilanteisiin, aidosti välität lapsista ja perustat työsi heidän ajatuksiinsa ja ideoihinsa. Toivomme, että arvostat yhteisöllisyyttä ja ymmärrät taide- ja ilmaisukasvatuksen merkityksen lapsen kehityksessä. Olet tulossa taloon, jonka vahvuutena on avoin vuorovaikutus hyväksyvässä ilmapiirissä. Lapset ovat yhteinen asiamme ja se myös näkyy työssämme. Ajattelemme, että olemme yhdessä enemmän ja toteutamme koko talon yhteisiä projekteja. Olemme kehittäneet osaamisen jakamisen mallin, joka yhdessä laadukkaan soitinkokoelman kanssa, musakärryjen nimellä, kulkee alueellamme laittamassa hyvää kiertämään. Monipuolisen taidetoiminnan lisäksi painotamme liikkumista luonnossa.
Sinun on tarkoitus aloittaa 1-3-vuotiaiden lasten ryhmässä.Työ alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja antavat päiväkodinjohtaja Inkeri Karhos p. 09 310 29181, varajohtaja Saija Juusti p. 09 310 4200.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 363,61 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38 h 15 min/viikko
Työnantaja: Keskinen varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki Sijainti: Keskinen varhaiskasvatusalue Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53857&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Lastentarhanopettaja Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskinen varhaiskasvatusalue

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, Keskinen varhaiskasvatusalue, 3 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Keskinen varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Keskinen varhaiskasvatusalue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa