Duunitori suosittelee
Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 46-862-16 Vakinainen työsuhde alkaen 01.12.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme kahta vakinaista lastentarhanopettajaa Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Ilmoita hakemuksessasi päiväkoti, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

PÄIVÄKOTI JAALA, päivähoitoyksikkö Ruoholahden lastentalo-Jaala, Suezinkatu 7, 00220 Helsinki.
Haemme lastentarhanopettajaa sisarusryhmään, jonka toiminta on jaettu pienryhmiin. Lapset ovat yli 3-vuotiaita ja kasvattajia on yhteensä neljä. Päiväkoti Jaala on pian kaksi vuotta täyttävä päiväkoti uudessa, merellisessä Jätkäsaaressa.
Vakinainen toimi täytetään 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.

PÄIVÄKOTI SAUKKO, päivähoitoyksikkö Saukko, Saukonpaadenranta 4, 00180 Helsinki.
Jos olet ulkoilusta ja ulkoleikkitoiminnan kehittämisestä innostunut lastentarhanopettaja, olet lämpimästi tervetullut iloiseen ja työhön sitoutuneeseen joukkoomme.
Ulkona tapahtuva kerhotoiminta on suunnattu 2-3-vuotiaille lapsille ja työparinasi toimii lastenhoitaja.
Käythän tutustumassa nettisivuihimme, jossa on tarkemmin kuvattu toimintaamme.
Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Riitta Kujanpää, p. 31044394, riitta.kujanpaa@hel.fi
Varajohtaja Karoliina Seppänen, p. 31045395, karoliina.seppanen@hel.fi
Työn voit aloittaa 9.1.2017 tai sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 363,61 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38 h ja 15 min/viikko
Työnantaja: Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki Sijainti: Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue, 2 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 133 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa