Duunitori suosittelee
Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Site Manager Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

IPP Developer

Wärtsilä

France

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-862-16 Vakinainen työsuhde alkaen 01.12.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme kahta vakinaista lastentarhanopettajaa Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Ilmoita hakemuksessasi päiväkoti, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. PÄIVÄKOTI JAALA, päivähoitoyksikkö Ruoholahden lastentalo-Jaala, Suezinkatu 7, 00220 Helsinki.Haemme lastentarhanopettajaa sisarusryhmään, jonka toiminta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue, 2 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 317 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus