Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Työavain 46-864-16 Vakinainen työsuhde alkaen 02.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Kaakkoinen varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme kolmea vakinaista lastentarhanopettajaa Kaakkoiselle varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Ilmoita hakemuksessasi päiväkoti, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

PÄIVÄKOTI TUORINNNIEMI, päivähoitoyksikkö Tuorinniemi.
Lastentarhanopettajan tehtävät. Päiväkoti sijaitsee Herttoniemenrannassa, meren ja metsäisen luonnon läheisyydessä. Kaksikerroksisessa rakennuksessa toimii päiväkoti, leikkipuisto Tuorinniemi ja Herttoniemenrannan peruskoulun alkuopetusluokkia (31.12.16 saakka). Tuorinniemi sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä esim. Herttoniemen metroasemalta Laajasalon suuntaan.

Haemme innostunutta lastentarhanopettajaa, joka kokee alle 3-vuotiaiden lasten parissa varhaiskasvatustoiminnan merkitykselliseksi. Alle 3-vuotiaiden lasten ryhmä sijaitsee fyysisesti erillään päätalosta päiväkodin läheisyydessä.
Ryhmässä on 16 lasta. Lapset jakautuvat kahteen pienryhmään Etanat ja Kotilot. Kummankin pienryhmän varhaiskasvatustoimintaa suunnittelee ja toteuttaa lto ja lh työparina. Toimintatilat mahdollistavat hyvän pedagogisen arjen ja leikinmahdollisuudet lapsille.
Lisätietoja antaa johtaja Anne Halme p. 09 310 56509 ja varajohtaja Nina Kollanus, puh. 09 3104 4144

PÄIVÄHOITOYKSIKKÖ LAIVAKELLO-RANTA
Päiväkodit Laivakello ja Ranta sijaitsevat Herttoniemenrannan merellisissä maisemissa. Ympärillämme on sekä kaupunkikulttuuria, puistoja että merellistä luontoa.
Toiminnassamme korostuvat leikki, elämykset, projektinomainen työskentely erilaisissa pienryhmissä ja toiminnan dokumentointi monin erilaisin keinoin.
Etsimme joukkoomme pedagogia, jolla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä innostunut ja vastuullinen ote työhön. Tule kanssamme toteuttamaan ja kehittämään varhaiskasvatusta päivähoitoyksikkö Laivakello-Rantaan.
Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Liisa Huttunen puh. 050 384 7779.

PÄIVÄHOITOYKSIKKÖ ROIHUVUORI-STRÖMSINLAHTI
Lastentarhanopettajan tehtävä (esiopetus pätevyys tarvitaan) aukeaa 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan 14 lapsen esiopetusryhmässä, jossa lisäksi lastenhoitaja ja erityislastentarhanopettaja osaviikkoisesti. Päiväkodissa on ammattitaitoinen ja pitkään työskennellyt henkilökunta, joille myös uudet ideat ovat tervetulleita. Toivomme joukkoomme joustavaa ja kehitysmyönteistä tiimipelaajaa, joka haluaa vastata uuden esiopetussuunnitelman tuomiin muutoksiin yhdessä yksikkömme muiden esiopettajien kanssa. Ulkopedagogiikan sekä liikunnan kehittämiseen on hyvät mahdollisuudet. Päiväkoti sijaitsee puistomaisella alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksen ja Herttoniemen metropysäkeiltä.
Kasvatuskumppanuuden ja arjen toiminnan kehittämisen avulla pyrimme lisäämään vanhempien ja lasten osallisuutta. Molemmissa päiväkodeissa järjestetään esiopetusta. Lisäksi Roihuvuoressa järjestetään kielikylpytoimintaa kahdessa ryhmässä ja Strömsinlahdessa toimii osapäiväryhmä.
Tervetuloa joukkoon iloiseen!
Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Niina Eloranta puh. 040 334 3989.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 363,61 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38 h 15 min/viikko
Työnantaja: Kaakkoinen varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki Sijainti: Kaakkoinen varhaiskasvatusalue Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaakkoinen varhaiskasvatusalue

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, Kaakkoinen varhaiskasvatusalue, 3 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kaakkoinen varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Kaakkoinen varhaiskasvatusalue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 138 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa