Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-888-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 24.10.2016 (päättyy 23.12.2016) Hakuaika päättyy 20.10.2016 kello 12:00 Päiväkoti Pacius , Vesikuja 8 00270 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Etsimme lastentarhanopettajaa päiväkoti Paciukseen 4-5-vuotiaiden ryhmään.Tiimissä työskentelee toinen lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja. Odotamme sinulta, että olet oma-aloitteinen, energinen työssäsi ja tuot omia ideoitasi esiin. Omaat hyvät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kuusisaari() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Munkkiniemi() varhaiskasvatus Kuusisaari() varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Munkkiniemi() opettajat, lehtorit, professorit Kuusisaari() opettajat, lehtorit, professorit Helsinki määräaikainen Munkkiniemi() määräaikainen Kuusisaari() määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Munkkiniemi() Kuusisaari() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Pacius / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 133 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa