Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö vastaamaan ensisijaisesti pohjoisen Suomen asiakkuuksista

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-875-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 24.10.2016 (päättyy 31.08.2017) Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Haaga, päivähoitoyksikkö Haaga-Kylätie , Isonnevantie 27 00320 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Etsimme Sinua lastentarhanopettaja päiväkoti Haagan Tähdet ryhmään. Tähdet ryhmässä on 14 lasta, iältään 3-4 -vuotiaita. Työparinasi on ammattitaitoinen lastenhoitaja.Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkivuori() varhaiskasvatus Munkkiniemi() varhaiskasvatus Helsinki varhaiskasvatus Munkkivuori() opettajat, lehtorit, professorit Munkkiniemi() opettajat, lehtorit, professorit Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Munkkivuori() määräaikainen Munkkiniemi() määräaikainen Helsinki määräaikainen Munkkivuori() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Munkkiniemi() Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Haaga / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 172 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa