Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-866-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 31.10.2016 (päättyy 31.05.2017) Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Lassi , Vaakakuja 3 00440 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme päiväkoti Lassiin määräaikaista lastentarhanopettajaa 3-5- vuotiaiden lasten ryhmään. Lastentarhanopettajana vastaat ryhmäsi pedagogiikasta, toiminnan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä.Työssä tarvitaan pedagogista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta teematyöskentelyyn. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Lassi / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 169 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus