Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-866-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 31.10.2016 (päättyy 31.05.2017) Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Lassi , Vaakakuja 3 00440 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme päiväkoti Lassiin määräaikaista lastentarhanopettajaa 3-5- vuotiaiden lasten ryhmään. Lastentarhanopettajana vastaat ryhmäsi pedagogiikasta, toiminnan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä.Työssä tarvitaan pedagogista osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta teematyöskentelyyn. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki varhaiskasvatus Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Helsinki määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Lassi / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 309 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus