Duunitori suosittelee
Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-881-16 Vakinainen työsuhde alkaen 02.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Kylätie, päivähoitoyksikkö Haaga-Kylätie , Kylätie 5 00320 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: PÄIVÄKOTI KYLÄTIE, päivähoitoyksikkö Haaga-Kylätie.Etsimme lastentarhanopettajaa päiväkoti Kylätien työyhteisöön. Päiväkoti sijaitsee Ryhmäkoti Steniuksen kanssa samassa kiinteistössä. Päiväkoti on perustettu vuonna 2013. Kasvattajana päätehtäväsi on tavoitteellinen läsnäolo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkiniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Munkkivuori() varhaiskasvatus Munkkiniemi() varhaiskasvatus Helsinki varhaiskasvatus Munkkivuori() opettajat, lehtorit, professorit Munkkiniemi() opettajat, lehtorit, professorit Helsinki opettajat, lehtorit, professorit Munkkivuori() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Munkkiniemi() Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, Haaga-Kaarela varhaiskasvatusalue, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Kylätie / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa