Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-878-16 Vakinainen työsuhde alkaen 01.12.2016 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Fallpakka, päivhoitoyksikkö Fallpakka-Laakavuori , Fallpakankuja 9 00970 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme vakinaiseen tehtävään lastenhoitajaa Mellunkylän varhaiskasvatusalueelle. PÄIVÄKOTI FALLPAKKA, Päivähoitoyksikkö Fallpakka-Laakavuori, 00970 HelsinkiHaemme innostunutta, joustavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa lastenhoitajaa 3-5-vuotiaiden lasten ryhmään, 1.9. avattuun päiväkoti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, Mellunkylän varhaiskasvatusalue, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Fallpakka / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa