Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-861-16 Vakinainen työsuhde alkaen 09.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Kivelä, päivähoitoyksikkö Kivelä-Riikka , Sibeliuksenkatu 12-14 00260 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: PÄIVÄKOTI KIVELÄ, päivähoitoyksikkö Kivelä - Riikka, Sibeliuksenkatu 12-14, 00260 Helsinki.Haemme työstään innostuvaa, sitoutunutta ja joustavaa lastenhoitajaa Kaneli-sisarusryhmäämme. Päiväkoti Kivelä on kehittyvä ja nuorekas työyhteisö, jossa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölö varhaiskasvatuslue, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Kivelä / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa