Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-879-16 Vakinainen työsuhde alkaen 09.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme neljää vakinaista lastenhoitajaa Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. PÄIVÄKOTI FRANZÉNIA on uusi Kallion ytimeen perustettu päivähoitoyksikkö. Se on historiallisesti merkittävä peruskorjattu rakennus, jossa on tilaa 220 lapselle. Franzéniassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue, 4 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 199 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus