Duunitori suosittelee
Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

IT System and Network Administrator

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-879-16 Vakinainen työsuhde alkaen 09.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme neljää vakinaista lastenhoitajaa Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. PÄIVÄKOTI FRANZÉNIA on uusi Kallion ytimeen perustettu päivähoitoyksikkö. Se on historiallisesti merkittävä peruskorjattu rakennus, jossa on tilaa 220 lapselle. Franzéniassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue, 4 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus