Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 46-879-16 Vakinainen työsuhde alkaen 09.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme neljää vakinaista lastenhoitajaa Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa.

PÄIVÄKOTI FRANZÉNIA on uusi Kallion ytimeen perustettu päivähoitoyksikkö. Se on historiallisesti merkittävä peruskorjattu rakennus, jossa on tilaa 220 lapselle.
Franzéniassa tilat ovat suunniteltu monimuotoisiksi, avoimiksi ja helposti muunneltaviksi, missä lapsille ominaiset tavat toimia mahdollistuvat.
Franzéniassa haluamme kasvattaa uteliaita toimijoita ja aktiivisia oppijoita, jotka pohtivat näkemäänsä ja toteuttavat unelmiansa. Lisätietoja, päiväkodinjohtaja Tiina Marjoniemi, p. 09 310 46075, tiina.marjoniemi@hel.fi

Meillä PÄIVÄKOTI LINNUNLAULUSSA tehdään töitä laulaen ja nauraen ajatuksella, että kaikki on mahdollista! Meille tärkeitä asioita ovat lapsen, vanhempien ja työntekijöiden osallisuus, ilo ja innostus. Työskentelytapamme on yhteisöllinen ja rohkea. Päivähoitoyksikkömme arvokkaat rakennukset sijaitsevat Linnunlaulun huvila-alueella itäisessä kantakaupungissa, Kallion sydämessä. Elämää kuhiseva kaupunki ja tori sekä rauhalliset puistot ja meri ovat lähiympäristöämme. Ne antavat loistavat puitteet ulkoilulle, retkille ja elämän ihmettelylle. Lisätietoja päiväkodinjohtaja Outi Salmi, p. 09 310 29279, outi.salmi@hel.fi

PÄIVÄHOITOYKSIKKÖ MERIPIRTTI sijaitsee Helsingin kantakaupungissa kolmessa osoitteessa; Köydenpunojankatu, Merimiehenkatu ja Pietarinkatu. Kuhunkin osoitteeseen on hyvät kulkuyhteydet sekä upea kaupunki- ja merenrantaympäristö. Lasten kulttuuritarjonta ja muut retkikohteet ovat helposti saavutettavissa.
Päivähoitoyksikkömme on innovatiivinen ja haluamme oppia uutta, kehittyä ja kehittää. Arvostamme motivoituneita, ratkaisukeskeisiä ja positiivisia kasvattajia.
Jos sinulla on ammatillinen työote ja haluat olla mukana edistämässä laadukasta varhaiskasvatusta, on Meripirtissä sinulla siihen hyvä mahdollisuus.
Keskeisiä työtapoja ja kehittämiskohteitamme ovat lasten leikin edistäminen, pienryhmätoiminta, teematyöskentely sekä osallisuus (lapset, vanhemmat, henkilökunta), hyveet ja kasvatuskumppanuus. Haemme kahta lastenhoitajaa. Lisätietoja, päiväkodinjohtaja Riitta Tähtilaakso, p. 09 310 29904, riitta.tahtilaakso@hel.fi

PÄIVÄKOTI PIKKUTYLLI on ympärivuorokautinen päiväkoti, joka palvelee lapsiperheitä 24/7.
Päiväkoti sijaitsee Kalasatamassa, meren äärellä. Sijaintimme on kävelymatkan päässä Mustikkamaan ulkoilualueista, uuden Isoisän sillan ansiosta.
Vastaamme lapsen hyvinvoinnista ja tarpeista kokonaisvaltaisesti ikä- ja kehitystaso huomioiden. Työyhteisömme tavoitteena on lapsen hyvä päivä. Jaksotyöaika, kolmivuorotyö.
Lisätietoja päiväkodinjohtaja Arja Väyrynen p. 09 310 44054, arja.a.vayrynen@hel.fi
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto esimerkiksi lastenohjaajan tutkinto
(laki 272/2005).

Suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Luemme eduksi: Positiivisen, ammatillisen ja innostuneen työotteen. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 077,65 euroa/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38 h 15 min/viikko
Työnantaja: Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki Sijainti: Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53885&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Lastenhoitaja Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue, 4 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kallio-Ullanlinna-Vironniemi varhaiskasvatusalue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa