Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 46-865-16 Vakinainen työsuhde alkaen 09.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Kaakkoinen varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme kolmea vakinaista lastenhoitaja Kaakkoiselle varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Ilmoita hakemuksessasi päiväkoti, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut.

PÄIVÄKOTI PUUSKAKULMA, päivähoitoyksikkö Jollas-Poikkilaakso-Puuskakulma
Päiväkodit ovat lähellä luontoa ja merta, joten luonnon kokeminen ja liikkuminen luonnossa ovat tärkeä osa päiväkotien toimintaa. Päivähoitoyksikössä on avoinna 1 lastenhoitajan tehtävä pk Puuskakulmassa. Tehtävään haetaan innostunutta kasvattajaa jolla on hyvät vuorovaikutustaidot lasten ja aikuisten kanssa. Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Leena Särkkä puh. 09 310 56427, leena.sarkka@hel.fi

PÄIVÄHOITOYKSIKKÖ SIILITIE
Siilitiellä toimii 13 lapsiryhmää kolmessa eri rakennuksessa. Ilvestalossa hoidamme pienimmät ja Emotalo on isompien lasten talo. Esiopetus toimii viereisen koulun tiloissa.
Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö ja kasvatuskumppanuus ovat tärkeitä asioita toiminnassamme.
Luonto ja hyvät liikuntapaikat ovat lähellä. Lähiympäristö antaa siis hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, retkeilyyn ja liikkumiseen.
Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Anna-Riitta Vanhainen puh. 09 3105 6464

PÄIVÄHOITOYKSIKKÖ POROLAHTI-TAMMISALO
Lapsi elää juuri nyt yhtä elämänsä tärkeintä aikaa. Kasvatuspäämääränämme on, että lapsen itsetunto vahvistuu ja hänestä kasvaa aktiivinen oppija. Leikkiminen on lapsen luontainen tapa oppia. Päivittäinen liikkuminen on lapsen hyvinvoinnille tärkeää. Sosiaaliset taidot ja rohkeus ilmaista itseään ovat tavoitteenamme arkipäivän toiminnassa. Kasvattajina haluamme py Porolahti-Tammisalossa luoda myönteisen ja turvallisen ilmapiirin, jossa pyrimme toimimaan sensitiivisesti ja oikeudenmukaisesti. Oleellista ilmapiirin luomisessa on lasta kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva aikuinen.
Lisätietoja päiväkodinjohtaja Sannalinnea Hietanoro puh. 09 3107 3821

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman mukaisesti suoritettu lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto esimerkiksi lastenohjaajan tutkinto
(laki 272/2005).

Suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 077,65 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38 h 15 min/viikko
Työnantaja: Kaakkoinen varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki Sijainti: Kaakkoinen varhaiskasvatusalue Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53836&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Lastenhoitaja Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaakkoinen varhaiskasvatusalue

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, Kaakkoinen varhaiskasvatusalue, 3 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kaakkoinen varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Kaakkoinen varhaiskasvatusalue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa