Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-876-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 31.10.2016 (päättyy 31.05.2017) Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Telkkä , Meripuistontie 2a 00200 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme päiväkoti Telkkään lastenhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen toukokuun loppuun asti.Päiväkoti Telkkä sijaitsee Lauttasaaressa ihanan luonnon lähellä ja päiväkodissa on mahtavaa ja innostunutta porukkaa töissä.Toivomme hakijalta positiivista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Lauttasaari() määräaikainen Lauttasaari() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö määräaikainen Lauttasaari() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Telkkä / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa