Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-863-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 31.10.2016 (päättyy 22.06.2017) Hakuaika päättyy 20.10.2016 kello 16:00 Päiväkoti Troolari, päivähoitoyksikkö Kamppi-Laivuri-Troolari , Itämerenkatu 16 00180 Helsinki Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme lastenhoitajaa äitiysloman sijaisuuteen. Tehtävä on kahden aikuisen lapsiryhmässä, jossa 1-5 -vuotiaita lapsia. Työparina on lastentarhanopettaja.Pienen työyhteisön etuna on tiivis yhteistyö toisen samanlaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki määräaikainen Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Päiväkoti Troolari / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 133 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa