Duunitori suosittelee
Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 46-882-16 Vakinainen työsuhde alkaen 02.01.2017 Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Haaga-Kaarela varhaiskasvatusalue Varhaiskasvatusvirasto, Varhaiskasvatusalueet Päivähoito Tehtävän kuvaus: Haemme lastenhoitajia vakinaisiin tehtäviin Haaga - Kaarelan varhaiskasvatusalueelle. Työpaikat ovat avoinna alla esitellyissä päiväkodeissa. Tule töihin meille päiväkoti Kanervaan!PÄIVÄKOTI KANERVASSA toimii mm. alueen vuorohoito. Päiväkotimme sijaitsee turvallisella, liikkumista edistävällä alueella. Ympäröivä luonto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, Haaga-Kaarela varhaiskasvatusalue, 3 työpaikkaa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Haaga-Kaarela varhaiskasvatusalue / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 169 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus