Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 22-43-16 Määräaikainen virkasuhde alkaen 22.11.2016 (päättyy 30.06.2016) Hakuaika päättyy 27.10.2016 kello 16:00 Hallintopalvelut , Paavo Nurmen kuja 1 C 00250 Helsinki Liikuntavirasto, Hallintopalvelut Hallinto- ja toimistoala Tehtävän kuvaus: Lakimies vastaa viraston toimialan lainsäädäntöön liittyvästä neuvonnasta ja ohjauksesta, lautakuntapäätöksenteon valmistelun koordinoinnista ja ohjauksesta sekä toimii lautakunnan pöytäkirjanpitäjänä. Lisäksi lakimies kehittää ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Helsinki määräaikainen Helsinki lakimiehet, tuomarit määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Hallintopalvelut / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa