Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tukkutori on Helsingin kaupungin virasto, joka toimii ruoka- ja kaupunkikulttuurin kehittämisen parissa. Vuokraamme tukkukaupan varasto-, tuotanto- ja toimitiloja sekä kauppahallien ja torien myyntipaikkoja, luotsaamme kaupungin ruokakulttuuristrategiaa ja kehitämme Teurastamon aluetta yhä aktiivisemmaksi kohtaamis- ja viihtymispaikaksi. Tehtävän kuvaus Haemme LVI-taitoista kylmälaitoksen laitosmiestä/ ammoniakkikylmälaitoksen hoitajaa, jonka vastuualueena on nykyisen ammoniakkilaitoksen käyttö-, valvonta-, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Helsinki lvi-alan työt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki isännöinti ja kiinteistöhoito lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosmies, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunki. Kyseessä on vakinainen, työsuhde. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00580 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus