Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1148-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Laitoshuoltoyksikkö , työpiste sopimuksen mukaan 00530 Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto, Talous- ja tukipalvelut Siivousala Tehtävän kuvaus: Haemme siivoustyökokemusta omaavia laitoshuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin laitoshuollon kohteisiin Helsingissä. Työhön kuuluu siivous-, ruokahuolto-, asiakaspalvelu- ja huoltotehtäviä. Työ on kaksivuoro- tai päivätyötä.

Sijaisuudet ovat vähintään kahden viikon pituisia, lyhyempiä työtehtäviä emme tarjoa. Sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, työkohteet tarkentuvat myöhemmin.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun, kun työsuhteesi kestää yli kuukauden ja työsuhdeasunnon tarvittaessa.
Kelpoisuusehto: Laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus tai riittävä kokemus alalta, mikä katsotaan eduksi.

Lisäksi edellytämme: Tyydyttävä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Luemme eduksi: Arvostamme ammattitaitoa (sairaalasiivous), palveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä reipasta ja positiivista työotetta. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 1828, 85 euroa/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: kaksivuorotyö/päivätyö
Työnantaja: Laitoshuoltoyksikkö / co Helsingin kaupunki Sijainti: Laitoshuoltoyksikkö , työpiste sopimuksen mukaan 00530 Helsingin kaupunki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53969&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Laitoshuoltaja Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Laitoshuoltoyksikkö , työpiste sopimuksen mukaan 00530 Helsingin kaupunki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, eripituisia sijaisuuksia, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Laitoshuoltoyksikkö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Laitoshuoltoyksikkö , työpiste sopimuksen mukaan 00530 Helsingin kaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 146 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa