Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1148-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Laitoshuoltoyksikkö , työpiste sopimuksen mukaan 00530 Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto, Talous- ja tukipalvelut Siivousala Tehtävän kuvaus: Haemme siivoustyökokemusta omaavia laitoshuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin laitoshuollon kohteisiin Helsingissä. Työhön kuuluu siivous-, ruokahuolto-, asiakaspalvelu- ja huoltotehtäviä. Työ on kaksivuoro- tai päivätyötä. Sijaisuudet ovat vähintään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hakaniemi() siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki määräaikainen Hakaniemi() määräaikainen Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja, eripituisia sijaisuuksia, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Laitoshuoltoyksikkö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 283 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus