Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1140-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Myllypuro 1 kotihoito , Myllymatkantie 4 00920 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Kotihoito Tehtävän kuvaus: Haemme lähihoitajaa opintovapaan sijaisuuteen ajalle 14.11.2016-31.5.2017 Myllypuro 1 kotihoitotiimiin. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on kotona asuvien asiakkaittemme hoidon suunnittelua, toteuttamista ja arviointia sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestämistä yhdessä moniammatillisen tiimin tuella. Työhön kuuluu myös lääkehoidon toteutusta. Käytössämme on PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmä. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa.

Tiimitilamme sijaitsevat Myllypuron monipuolisen palvelukeskuksen yhteydessä ja asiakkaamme asuvat Myllypuron alueella. Matkat asiakkaiden luo tehdään kävellen tai pyörällä, joten palkan lisäksi saat tyydytettyä päivittäisen liikunnan tarpeesi.

Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisäksi saat monia suuren työnantajan henkilöstöetuja, mm työterveyshuollonpalvelut, työsuhdematkalippuedun ja mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen.

Meillä Myllypuron kotihoidossa on iloinen ja kannustava työilmapiiri ja meillä saat hyvän perehdytyksen mielenkiintoiseen ja vaihtelevaan työhön. Työyhteisössämme vallitsee asiakasta ja työtoveria arvostava positiivinen tunnelma. Olet tervetullut joukkoomme!

Voit käydä katsomassa mm. kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Sivustolla voit myös tutustua Helsingin kotihoitoon ja testata millainen hoitaja olet.

Täytä työhakemuksesi sähköisessä muodossa.

Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi: kokemuksen vanhustyöstä ja kotihoidosta Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2149,50 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: jaksotyö
Työnantaja: Myllypuro 1 kotihoito / co Helsingin kaupunki Sijainti: Myllypuro 1 kotihoito , Myllymatkantie 4 00920 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53944&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=L%E4hihoitaja Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Myllypuro 1 kotihoito , Myllymatkantie 4 00920 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, Myllypuron kotihoito, sijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Myllypuro 1 kotihoito / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Myllypuro 1 kotihoito , Myllymatkantie 4 00920 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 131 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa