Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1147-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 01.11.2016 (päättyy 30.04.2017) Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Lauttasaari 1 kotihoito , Kauppaneuvoksentie 20 00500 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Kotihoito Tehtävän kuvaus: Haemme Lauttasaari 1 kotihoitoon lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.11.2016 -30.4.2017. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työpisteemme sijaitsee Lauttasaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asiakkaiden väliset matkat voit kulkea joko kävellen tai polkupyörällä.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana, työsi on itsenäistä ja monipuolista. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen. Lisäksi sairaanhoidolliset ja lääkinnälliset tehtävät kuuluvat työhösi. Käytämme myös PegasosMukana-asiakastietojärjestelmää. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja ja varallaoloa.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä joustavasti sekä tiimin jäsenenä että yksin asiakastilanteissa. Saat hyvän perehdytyksen, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä työssä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa.

Voit käydä katsomassa mm. kotihoidon lähihoitajan työstä kertovan videon tämän työpaikkailmoituksen alaosassa olevasta linkistä. Sivustolla voit tutustua myös Helsingin kotihoitoon ja testata millainen hoitaja sinä olet.

Täytä hakemus sähköisessä muodossa osoitteessa www.helsinkirekry.fi.
Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi: kokemuksen kotihoitotyöstä sekä Pegasos-osaamisen. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2149,50 e/ kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: Jaksotyö
Työnantaja: Lauttasaari 1 kotihoito / co Helsingin kaupunki Sijainti: Lauttasaari 1 kotihoito , Kauppaneuvoksentie 20 00500 Helsinki Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lauttasaari 1 kotihoito , Kauppaneuvoksentie 20 00500 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, Lauttasaari 1 kotihoito, sijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lauttasaari 1 kotihoito / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lauttasaari 1 kotihoito , Kauppaneuvoksentie 20 00500 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 132 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa