Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 38-13-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 02.11.2016 kello 15:00 Työterveys Helsinki , Helsinginkatu 24 00530 Helsinki Työterveys Helsinki Lääkärit Tehtävän kuvaus: Tule meille töihin - SAIRAANHOITOLÄÄKÄRIKSI!Oletko kiinnostunut työterveyshuollosta? Meillä pääset tutustumaan alan aitiopaikalla työterveyshuollon toimintaan. Toteutat yleislääkäritasoista sairaanhoitoa työkyvyn näkökulman huomioiden.Tarjoamme toimivan ja mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Helsinki määräaikainen Helsinki lääkärit määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäri, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Työterveys Helsinki / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa