Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työterveys Helsinki on Suomen suurimman työnantajan oma työterveyshuoltoyksikkö. Tuotamme työterveyspalvelut kaupungin koko henkilöstölle, yli 40 000 käyttäjäasiakkaalle. Toimimme kunnallisena liikelaitoksena osana kaupunkiorganisaatiota.Tehtävän kuvaus Tule meille töihin - SAIRAANHOITOLÄÄKÄRIKSI!Oletko kiinnostunut työterveyshuollosta? Meillä pääset tutustumaan alan aitiopaikalla työterveyshuollon toimintaan. Toteutat yleislääkäritasoista sairaanhoitoa työkyvyn näkökulman huomioiden.Tarjoamme toimivan ja mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Hakaniemi() lääkärit Helsinki lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lääkäri, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin kaupunki. Kyseessä on määräaikainen, työsuhde. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.02.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 195 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus