Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 25-1173-16 Määräaikainen/Osa-aikatyö työsuhde alkaen 26.10.2016 Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Pihlajamäen ala-asteen koulu , Lucina Hagmanin kuja 3 00710 Helsinki Opetusvirasto, Perusopetuslinja Opetusala Tehtävän kuvaus: Koulunkäyntiavustajan tehtävät pääsääntöisesti erityisluokassa ja osin yleisopetuksen luokissa. Työaika on 26 tuntia viikossa.Vuosiluokilla 1-9/10,yhtenäisessä peruskoulussa sekä erityis- ja sairaalakoulussa toimiva koulunkäyntiavustaja palkataan enintään 26 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Helsinki määräaikainen Helsinki avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, koulunkäyntiavustaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Pihlajamäen ala-asteen koulu / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 173 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus