Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 43-32-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Kalustoratkaisut , Toukolankatu 6 00560 Helsinki Stara, Logistiikka Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Toimit Staran ajoneuvokorjaamon työnjohtajana. Tehtäviisi kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät, asiakaspalvelu ja ajoneuvotekniset asiantuntijatehtävät.Edellytämme autoalan insinööritutkintoa ja kokemusta esimiestyöstä.Arvostamme Automaster-osaamista, raskaan kaluston tuntemusta, A-jarrulupaa sekä mekaanikkokokemusta. Olet työssäsi tehokas, innovatiivinen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki johtajapositiot Helsinki työnjohtajat Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korjaamon työnjohtaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Kalustoratkaisut / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 312 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus