Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 43-32-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Kalustoratkaisut , Toukolankatu 6 00560 Helsinki Stara, Logistiikka Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Toimit Staran ajoneuvokorjaamon työnjohtajana. Tehtäviisi kuuluvat korjaamon työnjohtotehtävät, asiakaspalvelu ja ajoneuvotekniset asiantuntijatehtävät.Edellytämme autoalan insinööritutkintoa ja kokemusta esimiestyöstä.Arvostamme Automaster-osaamista, raskaan kaluston tuntemusta, A-jarrulupaa sekä mekaanikkokokemusta. Olet työssäsi tehokas, innovatiivinen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki johtajapositiot Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Helsinki työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korjaamon työnjohtaja, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Kalustoratkaisut / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa