Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 26-190-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 02.11.2016 kello 16:00 Latokartanon rypäs , Lucina Hagmaninkuja 3 00710 Helsinki Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Monipalvelut Keittiöala Tehtävän kuvaus: Palvelukeskus Helsinki hakee asiakaspalveluhenkistä kokkia kiertävän kokin tehtäviin Latokartanon ryppääseen.Kokkina vastaat ruuanvalmistuksesta, raaka-ainetilauksista ja muista tehtävistä Latokartanon alueen päiväkodeissa ja kouluissa.Edellytämme kokin koulutusta ja/tai työkokemusta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, Latokartanon alue, kiertävä, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Latokartanon rypäs / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus