Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1145-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 03.11.2016 kello 16:00 Työllistymisen tuki, kuntoutusohjaus , Hopeatie 6 00440 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan Työllistymisen tuen kuntoutukseen 1.1.2017 alkaen.

Työllistymisen tuen perustehtävänä on edistää työttömien ja osatyökykyisten helsinkiläisten osallisuutta yhteiskuntaan ja työmarkkinoille tarjoamalla laaja-alaista verkostotyötä, ohjausta, arviointia ja kuntouttavia työllistymispalveluja.

Työllistymisen tuen kuntoutusohjauksen johtavan sosiaalityöntekijän tehtävänä on johtaa yksikön sosiaalityötä ja kuntoutuksellista toimintaa. Työtehtäviä ovat
- sosiaalityön ja sosiaalisen kuntoutuksen asiakastyön johtaminen ja kehittäminen
- vammaisten henkilöiden työtoiminnan asiakastyön vastuu
- yhteistyösuhteiden luominen ja kehittäminen
- talouden seuranta ja asiakaspalvelujen hankintaprosessiin osallistuminen ja
- kuntoutusohjauksen henkilöstön johtaminen.

Työtä tehdään moniammatillisessa verkostossa, jonka kanssa johtava sosiaalityöntekijä kehittää kuntoutusohjauksen palveluja. Esimieheltä odotetaan luovuutta ja kykyä suunnitella, ideoida ja uudistaa toimintaa yhdessä henkilöstön ja verkoston kanssa.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveysvirasto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus: Johtava sosiaalityöntekijä, 45-1145-16.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsinkielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
Lisäksi edellytämme: riittävää johtamistaitoa. Luemme eduksi: kokemuksen aikuissosiaalityön johtamisesta. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 3402.85 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 37 h / viikko
Työnantaja: Työllistymisen tuki / co Helsingin kaupunki Sijainti: Työllistymisen tuki, kuntoutusohjaus , Hopeatie 6 00440 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53957&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Johtava+sosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työllistymisen tuki, kuntoutusohjaus , Hopeatie 6 00440 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtava sosiaalityöntekijä, Työllistymisen tuki, kuntoutusohjaus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Työllistymisen tuki / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Työllistymisen tuki, kuntoutusohjaus , Hopeatie 6 00440 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 131 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa