Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 47-68-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 20.10.2016 kello 10:00 Tietotekniikkayksikkö Kaupunginkanslia, Tietotekniikka- ja viestintäosasto IT-ala Tehtävän kuvaus: Haemme tietotekniikka- ja viestintäosaston tietotekniikkayksikköönIT-ASIANTUNTIJAA (47-68-16) työskentelemään kaupungin tietoliikenneverkon infrastruktuurin, arkkitehtuurikehityksen ja tietoturvan tehtävissä.IT-asiantuntija toimii kaupungin tietoliikenneverkon (WAN ja LAN) yhteyshenkilönä, ja hän vastaa häiriö-, ongelma- ja muutoshallinnasta. Hän osallistuu myös hankintojen ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT-asiantuntija, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tietotekniikkayksikkö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 139 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa